Hír Kategóriák

Kamagra (19) Blog (3)
Cikkszám: kamagra-ragotabletta
Raktárkészlet: Készleten
2.990 Ft
Nettó ár: 2.990 Ft

Választék

Kamagra Rágótabletta (Sildenafil 100 mg)

Kamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta az újgenerációs potenciafokozó szerek közé tartozik, melyek hatásosan gyógyítják a erekciós panaszokat és erőteljesen növelik a szexuális potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmilyen potenciabetegségük sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két változatával találkozhat a használó vásárlás folyamán:

-az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

-az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésével, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, újratervezése során csökkentették a mellékhatásokat. Az új típusú immár kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben kapható, mint a pezsgőtabletta.

A potenciaerősítő készítményeink mindegyike beszerezhető internet patikánkban, ahol pár kattintással kivitelezhető, hogy 1 nap leforgása alatt az igényelt termék az otthonában legyen. A diszkréció természetesen 100%, ezért senki sem fog tudni a rendeléséről. A vevőkben elsőszámú szempontja a beszerzésnél, hogy a gyógyszertárak mennyire hiteles minőségűek gyógyszereket árusítanak, ez cégünkre tökéletesen igaz. Az online áruházunk kedvező díjszabással és akciókkal várja ügyfeleit, akiket hosszú időre igyekszünk megtartani.

Kamagra rágótabletta előnyei

-hatóanyag teljes felszívódása;

-intenzív hatásmechanizmus;

-enyhe méretnövelő hatás;

-kellemes íz;

-kevés mellékhatás

-kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta szedése ugyanolyan fontos, mint a használati utasítások betartása, mertcsak így lehet garantálni, hogy a fantasztikus potencianövelő készítmény megfelelő hatásával valóban növelje a szexuális teljesítményt. A tabletta való bekerülését követően a az összerágott pirulákból a kémiai összetevőkből felszívódnak a szervezetben és gyorsan hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta szedésekor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a hatóanyagok és az óhajtott erekció ezért tartósabb és nagyobb fokú lesz. Egy kevés folyadékkal egyszerűen elrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártya révén a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta használata alatt alkoholos, koffein és taurin tartalmú italok fogyasztása ellenjavallt.

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciaerősítő működési elve kémiai-biológiai folyamatok összessége, melynek során a főbb hatóanyag, a Sildenafil megfelelő mennyiségű vért pumpálva a péniszbe hosszú távú merevedést idéz elő" 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy lnemi izgatás következtében a pénisz simaizomzata elernyed és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciafokozó szer tökéletes gyógyszer erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma gyógyítására. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert modernkori betegség férfiak millióinak életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, melynek során a párkapcsolat is új töltetet kap és izgalmas élmények élhetők át általa. Az új fejlesztésű potenciaerősítők családjába tartozik, melyek a ezt megelőzően drasztikus orvoslási módokkal ellentétben eredményesen és titoktartóan kezel. Nem kell rejtegetni semmit, mivel hamarább szünteti meg az erekciós problémát, mint mielőtt az kitudódna. A lelki eredetű, vagy stresszes életmód okozta időleges impotenciát is eredményesen kezeli.

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak szintúgy javasolt, mint erekciós problémával küzdő fiatal és korosabb társaiknak. A szexuális potenciafokozásra specializálódott Kamagra termékcsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A szexuális együttlétek között szükséges regenerációs idő is jócskán lerövidül, ami ismételt intim együttlétet és sorozatos kielégülést biztosít. Nem kell attól félni sem, hogy tartósan erekciót tapasztal, a potenciafokozó gyógyszer csak abban az esetben fejti ki fokozott merevedésjavító hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

Érdemes megjegyezni, hogy a merevedési rendellenességgel nem rendelkező férfiak esetében, igencsak nagymértékben meg tudja sokszorozni szexuális teljesítményüket.

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potencianövelőhöz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy adagnak felel meg. Négy tabletta ugyanennyi intim együttlétre elegendő, ha az teljes tabletta alkalmazásra kerül egy-egy nemi együttlét során. A több színben pompázó tabletta alkotórészei pozitívan hatnak a merevedésre, mely hatásuknak hála tartós és erősebb lesz. A 100mg-os dózis esetleg felezhető is kisebb testsúlyú használóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

Kamagra Rágótabletta hatása

A hatásának ismertetésekor a felhasználó megtudhatja Kamagra gyógyszerek jellemzőek vonásait, melyek amelyek által jelentős ismertségre tett szert a nagyvilágban. A tabletta intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. A stimulálásra reagálva a hímvessző bekenésére hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott merevedést, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a pénisz simaizomszöveteit ellankasztva nagyobb vérmennyiséget juttat a hímvessző bekenésére barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két együttlét közötti regenerációs idő csökkenése, és egy eseti méretnövekedés a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ez azt jelenti, hogy 24 óránként legtöbb egy darab teljesítményfokozót lehet alkalmazni. A pirula porciózható, amennyiben a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz intim alkalomra is elegendő a potenciafokozó a 4 tablettás fajtából. Nem ajánlott egy nap 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag bevétele, mert túladagoláshoz vezethet, melynek legismertebb jellemzői közé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erősebb fejfájás.

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a vásárló tetszetősnek lássa a termék külsejét is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külsője megjelenése minden olyan külsője jellemzőt birtokol, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legfiatalabb gyógyszerére a figyelmet. Minden Rágótablettát más szín- és íz világgal láttak el a 4 db-os kiszerelésben az Ajanta Pharma gyógyszervállalat kutatói, mivel azt gondolták a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potenciaerősítő mindegyike egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel vehető meg.

Kamagra Rágótabletta kinézete

A pirula külsején a 4 szemes levélben lévő tablettáknak lézermetszett, mint rendszerint a legtöbb potenciaerősítő szer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás

csomagolás óvja a pirulákat a külsője behatásoktól és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely mely a készítmény elnevezését és hatóanyag tartalmát jelöli. Az összes Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amely az ízét biztosítja. Így pineapple, banana, strawberry, orange szavak olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig 'Combipack of 4 flavours' utal a négy különböző ízre.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a tabletták nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú piruláknak a nincs közepe, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabot tartalmazó csomagolás egy teljesen ugyanakkora méretűre dobozba került, mint a pezsgőtabletta.

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben fordulnak elő" használatánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta eseti vagy hosszabb távú terápiás célú használata előtt ajánlott szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember döntse el az alkalmazása kockázatos-e vagy sem, és,hogy mekkora adag felel meg kezdő adagként a páciens számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

-fejfájás,

-fényérzékenység,

-enyhe szédülés,

-szájszárazság,

-orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő" a

-vérnyomás ingadozás,

-erősebb migrénes fejfájás

A fenti két tünet említett két tünet főleg azokban az esetekben fordul elő", ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi panaszok. Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükséges őszintének lenni a kezelőorvossal és igazat mondani a szakorvosnak, megvilágítani a problémát.

Szélsőséges esetben komolyabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta szedésénél, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert használpárhuzamosan. Tehát mindenképp óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Komoly szembetegségeknél is kockázatos a szedése, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A szedése más tablettákkal elképzelhető, amennyiben kiderült, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ezért javasolt szakember megkérdezése az alkalmazásról és a várható mellékhatásokról. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok ugyanúgy nem teszik lehetővé a potenciajavító szedését. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett javasolt szakember megkérdezése, aki több információt tud adniaz egyes orvosságokhatásait illetően.

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára Magyarországon átlagosnak mondható, vagyis más potencianövelő gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , A 4db-os kiszerelésű Kamagra Rágótabletta ára hozzávetőleg 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, darabonkénti ára sokkal kedvezőbb. 7darab úgy 15000Ft-ért vehető meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mert a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében nem reális. Sajnálatos módon, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származási helyéről, előállítójáról, áráról mindenesetre a a megrendelést megelőzően nem árt tájékozódni. Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol tapasztaltabb fogyasztók írják le tapasztalataikat a termék sajátságairól, leginkább hatásáról, mert az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciajavító készítmények széles skáláját forgalmazza erekciós gondok kezelésére és szexuális teljesítményfokozásra, védjegyeire igyekszik minden fogyasztójának felhívni a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Eredeti készítmény blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a használó dolgát, akinek egészségre az olcsó utánzatok kockázatosak is lehetnek. A vásárlásnál a vásárlók bizalmatlanok legyenek, nehogy másolatba botoljanak, mert Kamagra Rágótabletta is a sokszor utánzott készítmény a piacon.

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciaerősítő nem kapható a magyarországi gyógyszertárakban, mivel nem tartozik a törzskönyvezett orvosságok közé. Csak külföldi gyógyszertárakban vásárolható meg, ahol törzskönyvezve van a lágy tabletta. Interneten keresztül is beszerezhető web patikákban, mint például vállalkozásunktól, amelyet mi is más országokból szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Hazánkban kapható potencianövelők körében, mert csak egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ennek ellenére népszerűsége máris tapasztalható, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet kitűnőbb hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta recept nélküli vásárlása a legjobb mód azoknak, akik a nem bonyolult vásárlás hívei és inkább a karosszékből intézik beszerzéseiket, minthogy ellátogatnának a környékbeli gyógyszertárba. A rendelés leadása rendkívül könnyűszerrel , melynek lépéseiről a vásárlók minden részletre kiterjedőek információt kaphatnak internet patikánkban.

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta megrendelésekor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy a termékkel való elégedetlenség esetén csomagért pénz visszatérítést hagyunk jóvá. Bizonyítandó jó szándékunkat felajánljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, melynek köszönhetően a fogyasztók megismerhetnek más potenciaerősítő gyógyszereket is. Az ismert internet patikák, mint például cégünk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz ügyfeleket kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk az elkövetkezendő időben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a gyógyszer használati tájékoztatóban leírtak szerint járnak el a felhasználása során. A nem megfelelően használt potenciajavító készítmény hatására és egyéb kedvezőtlenebb mellékhatásaira cégünk nem biztosít garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvesség mentes, száraz helyen tárolandó 25-30 °C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírásokat szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta más embernekalkalmazásra nem odaadható.