Kamagra Jelly 100mg

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly rendelés Kamagra Jelly a Kamagra potenciaerősítő termékcsalád egyik legjobb tagja, mely készítmény a merevedési zavar gyógyítására szolgál, de már sokkal nagyobb számban alkalmazzák merevedési betegség nélküli emberek is, mivel bárkinek javallott, aki nem használ nitrát tartalmú tablettát. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és hihetetlen gyorsasággal fejti ki hatását. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegkapósabb potenciafokozó szere.  

Kamagra Jelly előnyei:

  • - Extra gyors felszívódás és eredmény
  • - Merevedési zavarbanszenvedő és nem érintett férfiaknak is egyaránt javasolt
  • - Rendszeres napi szedés után történő abbahagyáskor sem jön létre erekciós probléma
  • - Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe
  • - Minden napra különböző íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)
  Kamagra Jelly pozitív hatásait nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és legszebb külső kinézetű) készítményére. A zselés potenciafokozó ténylegesen hatalmas, rosszabb esetben egészségre is káros silány minőségű utánzat    

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban kapható, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly ára 1 500 forint körül van zacskónként, ettől olcsóbban beszerezhető gyógyszer gyanút kell, hogy ébresszen a vásárlóban. A pár száz forintos termékek szinte biztos, hogy olcsó hamisítványok gyenge minőséggel, amelyek veszélyesek is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye szerint a zacskónkénti előállítási ára 850-950ft-nak megfelelő pénzösszeg. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb tételek esetén 1500-2000ft, a nagyobb tételek esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél olcsóbban kecsegtető termékek minden bizonyossággal hamisak, és veszélyesek.  

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakos kiszerelésben kapható potencianövelő szer. Mivel zselé, jobban szívódik fel a szervezetben, ezért elképzelhetetlenül gyorsantud eredményt produkálni. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy a hét minden napjára gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem teszi lehetővé, hogy látható nyomok nélkül felbontsuk a dobozt. Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó gyógyszert ötletesen alkották meg, amely már sokkal több embernek kellett és rohamosan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg nagyon kedveltté vált nem csak potenciajavító hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely persze csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor jóval nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ****************************************** Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy előrehaladást mutat a hírneve és értékesítési mutatói tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották apiacra kerülés dátuma szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

  • 1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella
  • 2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom
  • 3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma
  • 4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.
 

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kifejlesztette a potenciaerősítő készítmények zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mglétrehozásának oka az volt, hogy az emberek kutatták a számukra megfelelő potencianövelő szert mind minőségben, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legnépszerűbb potencianövelő készítmény. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évben előrukkol valami újdonsággal, amelyet a fogyasztók nagyon kedvelnek. Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma sok területen rendelkezik érdekeltséggel.  

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért női felhasználásra elvileg nem lehetséges. nők nem vettek részt a gyógyszer tesztelésében, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a hölgyek is alkalmanként igénybe veszik a Kamagra jelly 100 mg potencianövelő szert. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; atapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfinak egy alkalomra elégséges, a hölgyeknek csökkenteni kell az adagolást. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem szedi a készítményt nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.   Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot az interneten lehet megvásárolni, ahol az internetes gyógyszertárak online áruházai teszik lehetővé abeszerzést. Kamagra Jelly 100mg kézhez vétele 1-2 nap leforgása alatt megtörténik attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek. A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendeléséhez az űrlap kitöltése és néhány kattintás kell csak, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.  

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem furcsa az, hogy a legtöbb ember szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Meg akarja tudni, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, van úgy, hogy más termék iránt is tudakozódik. Kamagra Jelly 100mg potenciajavítóután való kutakodás során az internetről lehet beszerezni a legtöbb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly készítménnyel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet kapni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon. „Mostanság elég sokat irkáltok a "Kamagra" nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások.... illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet "Nagy Béla" nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam… „A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”   Ezértbeszerzés előtt érdemes lehet körbenézni az online fórumokon.  

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, gyári csomagolásban ajánlott tárolni. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermekektől elzárva tartani szobahőmérsékleten. A dobozon feltüntetett szavatossági időre oda kell figyelni, a szavatosság lejárta után ne használja fel a terméket. Kérdezze meg gyógyszerészét, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket tilos háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potencianövelő gyógyszerét, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!   Kamagra Jelly 100mg egy újfajta potencianövelő gyógyszer amit netes oldalunkon keresztül most megismerhet, illetve a Kamagra rendelés oldalon a Kamagra jelly rendelés lehetséges.