Kamagra Rágótabletta

Kamagra rágótabletta 2200

Kamagra Rágótabletta

  Kamagra Rágótabletta Kamagra Rágótabletta az újgenerációs potencianövelő gyógyszerek közé tartozik, melyek eredményesen gyógyítják a erekciós problémákat és jelentősen javítják a szexuális potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmiféle potenciagondjuk sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, így van feltüntetve a csomagoláson is. Kamagra Rágótabletta két változatával találkozhat a fogyasztó vásárlás folyamán: - az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az - az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os dózisban, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új típusú immár kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.   A potencianövelőkészítményeink akármelyike igényelhető internet patikánkban, ahol pár kattintással megoldható, hogy 1 nap leforgása alatt a megvásárolt termék házhoz szállítva legyen. A diszkréció természetesen 100%, így senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vásárlók legfőbb szempontja a vásárlásánál, hogy a gyógyszerkereskedések mennyire megbízható minőségű gyógyszereket árulnak, ez cégünkre tökéletesen igaz. Az web shopunk mérsékelt díjszabással és akciókkal várja ügyfeleit, akiket tartósan próbálunk ügyfelünkként számon tartani.  

Kamagra rágótabletta előnyei

 • - hatóanyag teljes felszívódása;
 • - intenzív hatásmechanizmus;
 • - enyhe méretnövelő hatás;
 • - kellemes íz;
 • - kevés mellékhatás
 • - kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta használata ugyanolyan fontos, mint a használati gyógyszer leírások betartása, ugyaniscsak így lehet szavatolni, hogy a fantasztikus potenciajavító gyógyszer megfelelő eredményességével valóban fokozza a szexuális teljesítményt. A tabletta való bekerülését követően a az összerágott pirulákból a kémiai összetevők felszívódnak a az emberi testben és gyorsan hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta használatakor sokkal jobban szívódnak fel a az összetevők és az óhajtott merevedés ezért hosszabb ideig tartó és nagyobb fokú lesz. Egy kevés folyadékkal könnyedén szétrágható és 30 másodpercen át való ízlelését követően a nyálkahártyán keresztül a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta használata alatt alkoholos, koffein és taurin tartalmú italok ivása nem javasolt.  

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potencianövelő működési elve kémiai-biológiai folyamatok összessége, melynek során a fő hatóanyag, a Sildenafil elegendő vért eljuttatva a férfi nemi szervbe hosszú távú merevedést hoz létre 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális stimuláció hatására a hímvessző simaizomzata ellankad és a véráramlás fokozottá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.  

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok eseténKamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciaerősítő szer tökéletes gyógyszer erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma kezelésre. A világban csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert modernkori nyavalya több millió férfi életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, melynek során a párkapcsolat is új töltetet kap és izgalmas élmények élhetők át általa. Az újgenerációs potenciaerősítők családjába tartozik, melyek a korábbi durva terápiás módszerekkel ellentétben hatásosan és diszkréten kezel. Nem kell rejtegetni semmit, mivel hamarább szünteti meg az erekciós problémát, mintsem az kiderülne. A pszichológiai, vagy stresszes életvitelokozta átmeneti merevedési zavart is eredményesen gyógyítja.  

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A nem beteg férfiaknak szintúgy javasolt, mint erekciós gondokkal küzdő fiatal és idősebb társaiknak. A nemi teljesítménynövelésre specializálódott Kamagra gyógyszercsalád egyik legfiatalabbtagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A szexuális együttlétek között szükséges regenerációs idő is igencsak lecsökken, ami több egymás utániintim együttlétet és sorozatos orgazmust biztosít. Nem kell attól tartani, hogy tartósan erekciót tapasztal, a potenciajavító készítmény csak akkor fejti ki intenzív merevedés hatását, amikor nemi inger éri az agyat. Nem árt szólni arról is, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, igencsak erősen meg tudja növelni nemi teljesítményüket.  

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciafokozóhoz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy adagnak felel meg. Négy tabletta ugyanennyi szexuális együttlétre elegendő, amennyiben az egész gyógyszer alkalmazásra kerül egy-egy nemi együttlét alatt. A színes pirula alkotórészei elősegítik az erekciót, mely ennek köszönhetően hosszan tartó és fokozott lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség szükség esetén felezhető is kisebb testsúlyú felhasználóknak így lehet elég belőle 50mg is.  

Kamagra Rágótabletta hatása

A hatásának ismertetésekor a fogyasztó megismerheti Kamagra készítmények jellemző vonásait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A gyógyszer erős hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. Az izgató érintésekre reagálva a pénisz hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott merevedést, mely alatt a szexuális együttlét eredményesen véghezvihető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a pénisz simaizomszöveteit elernyesztve, nagyobb vérmennyiséget juttat a pénisz barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két együttlét közötti újrakezdési idő csökkenése, és egy alkalmi méretnövekedés a a vér mennyiségének megnövekedése következtében a hímvessző ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ez azt jelenti, hogy 24 óránként legfejjebb egy darab teljesítményfokozót lehet használni. A gyógyszer adagokra bontható, ha a 100 mg hatóanyag sok lenne, és kisebb mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elegendő a potenciaerősítő a 4 tablettás fajtából. Nem ajánlott egy nap 100 mg-ot meghaladó Kamagra Rágótabletta hatóanyag bevétele, mert túladagoláshoz vezethet, melynek legismertebb ismérvei közé tartozik a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.  

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a fogyasztó szimpatikusnak találja a készítmény külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külső megjelenése minden olyan külső jellemzőt birtokol, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legújabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel véleményük szerint a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7db-os kiszerelésű potenciafokozó összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel vásárolható meg.  

Kamagra Rágótabletta kiszereléseKamagra Rágótabletta kinézete

A pirula külsején a a négy db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak lézermetszett, mint általában a legtöbb potencianövelő készítmény. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás       csomagolás óvja a szemeket a külső behatásoktól és egyúttal védi minőségét is. A bliszterén olvasható felirat az alábbi: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amely az ízét biztosítja. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre. A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a pirulák nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a közepe hiányzik, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabot tartalmazó kiszerelés egy teljesen ugyanakkora méretű tégelybe került, ahogy a pezsgőtabletta.  

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem mindig fordulnak elő az alkalmazásánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy hosszabb távú terápiás célú alkalmazása előtt javasolt szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember döntse el a szedése rizikófaktornak számít-e vagy sem, és,hogy mekkora dózis felel meg kezdő adagként a páciens számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

 • - fejfájás,
 • - fényérzékenység,
 • - enyhe szédülés,
 • - szájszárazság,
 • - orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.
Ritkább esetben fordul elő a
 • - vérnyomás ingadozás,
 • - erős migrénes fejfájás
Az utóbb említett két szimptóma legfőképpen azokban az esetekben fordul elő, ha a betegnél fennállnak valamilyen mellkasi problémák Épp az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükségesőszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni. Extrém esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta szedésénél, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert szed Kamagra Rágótablettával együtt. Tehát mindenképp kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Súlyos szembetegségeknél is kockázatos a szedése, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.  

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A szedése egyéb készítményekkel elképzelhető, amennyiben tisztázott, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrát származású készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ezért javasolt szakember megkérdezése az alkalmazásról és a várható mellékhatásokról. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok ugyanúgy kizárhatják a potenciafokozó használatát. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében javallottszakorvos felkeresése, aki bővebb információt tud adniaz egyes orvosságokhatásait illetően.  

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára nálunk átlagosnak mondható, vagyis más potenciaerősítő készítmények árával összehasonlítva közepes árfekvésű, 4 darab Kamagra Rágótabletta ára körülbelül 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, az egy db-ra esőára sokkal kedvezőbb. A 7 darabos kiszerelésű úgy 15000Ft-ért kapható. A túlzottan olcsó készítmények gyanút kell, hogy keltsenek a fogyasztóban, mert a pár száz forintos ár Kamagra Rágótabletta tekintetében nem reális. Sajnos, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a a megrendelést megelőzően tanácsos informálódni Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol gyakorlott használók írják le tapasztalataikat a készítmény sajátságairól, elsősorban hatásáról, mert az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.  

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potencianövelő készítmények nagy választékátbiztosítja erekciós gondok kezelésére és szexuális potencianövelésre, márkajeleire igyekszik minden fogyasztójának ráirányítani a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta valódiságának eldöntésénél. Az originális gyógyszer blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a vevő dolgát, akinek egészségre az kedvező árú hamisítványok kockázatosak is lehetnek. A megrendelésnél a megrendelők bizalmatlanok legyenek, hogy hamisítvány akad a kezükbe, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a gyakorta hamisított gyógyszer a piacon.  

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciaerősítő nem vásárolható meg a magyarországi gyógyszertárakban, mert nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak külföldi patikákban vehető meg, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula. Interneten keresztül is megvásárolható internet gyógyszertárakban, mint például cégünktől, amelyet mi is más országokból hozunk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Magyarországon kapható potenciaerősítők között, ugyanis csak egy éve van jelen a gyógyszerpiacon. Ettől függetlenül keresettsége már most igen jelentős, ami mérsékelten közepes árának is betudható nagyszerű hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta recept nélküli vásárlása a legjobb választás azok számára, akik a nem bonyolult vásárlás hívei és inkább a karosszékből intézik beszerzéseiket, minthogy ellátogatnának a környékbeli gyógyszertárba. A rendelés leadása rendkívül könnyű , melynek lépéseiről a vevők minden részletre kiterjedő információt kaphatnak internet patikánkban.  

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta megrendelésekor garanciát adunk arra, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Jó szándékunk bizonyságaképp felkínáljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, melynek köszönhetően a fogyasztók megismerhetnek más potenciafokozó készítményeket is. Az ismert web gyógyszertárak, mint például cégünk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz vásárlókat kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk a jövőben. Abban az esetben számíthatnak vásárlói garanciára, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírtak szerint járnak el a felhasználása során. A nem megfelelően használt potenciajavító gyógyszer hatására és egyéb kellemetlen mellékhatásaira cégünk nem biztosít garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvesség mentes, száraz helyen tárolandó 25-30 C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírások szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta más embernekhasználatra nem átadható.   Kamagra Rágótabletta eladó  online shopunkból. A Kamagra rágó használatáról és szedéséről ezen az oldalon míg a Kamagra rágótabletta eladó a rendelés oldalon olcsón.